Citro-Classique en preventief onderhoud

Citro Classique is een specialistisch bedrijf wat het preventief onderhoud aan uw Citroën oldtimer en/of youngtimer kan verzorgen. Met bijna zestig jaar ervaring en passie op het gebied van het merk Citroën, zorgen ervoor dat wij onze klanten tevreden stellen.

Citroen ID/DS

Citro Classique heeft zeer ruime specialistische ervaring met het onderhoud van uw Berline, Break of Cabriolet.Een van de specialiteitem is de revisie  van uw DS/ID motor. Citro Classique verzorgt  het demonteren tot het weer monteren van de motor, ook kan de gereviseerde motor bij u worden afgeleverd. Expertise en ervaring  is iets wat Citro Classique hoog in het vaandel heeft staan.

Citroen CX

Ons bedrijf heeft zeer ruime specialistische ervaring met het onderhoud van uw CX. Onze monteurs voeren al meerdere decennia het onderhoud uit voor onze CX-klantenkring.

Door ons specialisme en  interesse hebben we een schat aan ervaring opgedaan met de werkzaamheden voor de Citroën CX

Citroen 2CV

In het pand van Citro-Classique is tevens Citro-Duck gevestigd. Karel Boesveld is gespecialiseerd in het repareren en restaureren van luchtgekoelde Citroëns, zoals de 2CV, AK, Dyane, Ami en Mehari.

Meer informatie vindt  hieronder.